Gemiste betaling voldaan

Bedankt voor het uitvoeren van je betaling

Het kan natuurlijk voorkomen dat het om wat voor een reden niet lukt om een incasso uit te voeren. Geen probleem. Wel deel ik graag het volgende nog even met je.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je om wat voor een reden dan ook de betaling per ongeluk gestorneerd hebt. Om een goede verloop van je abonnement in de toekomst te garanderen is het daarom van belang dat er even contact met Marketheme gezocht wordt.

Een stornering is geen geldige manier om de betaalverplichting van een automatische incasso ongeldig te verklaren. Hiervoor moet je je echt afmelden. Heb je dit nog niet gedaan? Neem dan eventjes contact op met info@marketheme.nl. Een link naar dit emailadres vind je ook terug in de footer.

De status van je abonnement

Alle abonnementen met een mislukte incasso worden automatisch opgeschort. Het is daarom van belang dat je snel contact met me op neemt om de status van je abonnement in te zien, of je deze nu nog wil gebruiken of niet.

Direct weer verder met Marketheme?

Om er zeker van te zijn dat je diensten volledig hersteld zijn is het van belang even contact te leggen met de support van Marketheme.

Dit kan door middel van de onderstaande knop.