Framework

Met de OZK Framework Plug-in zorgt voor een correcte werking van alle OZK plug-ins en tools.

Daarnaast biedt het ook een basis aan verbeteringen en toevoegingen voor elke WordPress website.

“De OZK Framework Plug-in is de plug-in die in de basis alle functionaliteiten van andere OZK tools en plug-ins mogelijk maakt.”

Online Zakelijk Kompas Support

Voor alle OZK Plug-ins geldt dat deze van A tot Z volledig zelf ontwikkeld zijn. Elke licentie geeft mogelijkheid tot support voor de installatie en werking van jouw plug-in.

Op zoek naar 1 op 1 begeleiding? Dit is ook zeker mogelijk. Ik denk graag mee in oplossingen voor jouw situatie.

Veel gestelde vragen

De OZK Framework Plug-in biedt een gestructureerde basis voor het ontwikkelen en beheren van OZK plug-ins. Het omvat herbruikbare code, sjablonen en hulpmiddelen die het proces van website-ontwikkeling stroomlijnen.

Je kunt de plug-in installeren door het .zip bestand handmatig te uploaden naar je website. De framework plug-in is voor iedereen gratis te downloaden. Je vind de downloadknop onderaan deze pagina

Nee, de Framework plug-in is gratis en zal in de toekomst worden uitgebreid met interessante verbeteringen voor WordPress websites, zodat het nog waardevoller wordt om deze te gebruiken.

Als je ondersteuning nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via de helpdesk op onze website. We bieden ook gedetailleerde documentatie en handleidingen om je te helpen de plug-in optimaal te gebruiken.

Begin direct met OZK | Framework

De Framework plug-in is gratis beschikbaar voor elke WordPress website