Link Manager

beheer eenvoudig jouw affiliate links

Met de OZK Link Manager Plug-in beheer je op een professionele en efficiënte manier de (affiliate) links op jouw website.

Deze gebruiksvriendelijke tool biedt uitgebreide functionaliteiten die je helpen om je links optimaal te beheren en te organiseren.

Link Creatie

Maak eenvoudig nieuwe uitgaande links aan met slechts een paar klikken.

Voeg belangrijke parameters toe, zoals UTM-codes, om het verkeer en de effectiviteit van je links nauwkeurig te kunnen volgen.

Netjes Invoegen

Laat de aangemaakte links op een nette en consistente manier terugkomen in jouw pagina’s en/of berichten.

Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en professionele uitstraling van je website.

Automatische Monitoring

De plug-in controleert automatisch op dode of gebroken links en stelt je direct op de hoogte wanneer een link niet meer werkt.

Dit voorkomt dat bezoekers op foutieve links klikken en zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is.

Statistieken en Rapportages

Krijg gedetailleerde inzichten in het gebruik en de prestaties van je links met uitgebreide statistieken en rapportages.

Analyseer welke links het meest worden aangeklikt en welke het beste converteren, zodat je je strategie continu kunt verbeteren.

Link Categorisatie

Organiseer je links in verschillende categorieën en tags, waardoor je snel en gemakkelijk specifieke links kunt vinden en beheren.

Of je nu veel of weinig links op je website hebt. Beheren blijft overzichtelijk.

Redirection Management

Beheer al je omleidingen efficiënt en zorg ervoor dat oude of gewijzigde URL’s automatisch naar de juiste pagina worden doorgestuurd.

Dit helpt bij het behouden van SEO-waarde en voorkomt verlies van verkeer.

“Met de OZK Link Manager Plug-in heb je alle tools in handen om je (affiliate) links professioneel en effectief te beheren. Optimaliseer je linkstrategie, verbeter je SEO, en zorg voor een naadloze en consistente ervaring voor je bezoekers.”

Online Zakelijk Kompas Support

Voor alle OZK Plug-ins geldt dat deze van A tot Z volledig zelf ontwikkeld zijn. Elke licentie geeft mogelijkheid tot support voor de installatie en werking van jouw plug-in.

Op zoek naar 1 op 1 begeleiding? Dit is ook zeker mogelijk. Ik denk graag mee in oplossingen voor jouw situatie.

Veel gestelde vragen

De OZK Link Manager Plug-in is een uitgebreide tool voor het beheren van (affiliate) links op je website. Het biedt functies zoals link creatie, automatische monitoring, statistieken, en link categorisatie.

Je kunt de plug-in installeren door het .zip bestand handmatig te uploaden naar je website. Ga naar je WordPress dashboard, navigeer naar “Plug-ins” en klik op “Nieuwe toevoegen”. Zoek naar “OZK Link Manager”, klik op “Nu installeren” en activeer de plug-in.

Om de ontwikkeling van onze plug-ins voort te kunnen blijven zetten, zijn alle plug-ins binnen OZK op basis van abonnementsvorm.

Updates zorgen ervoor dat de plug-in altijd compatibel is met de nieuwste versies van WordPress en voorzien is van verbeterde functionaliteiten en belangrijke beveiligingspatches. Hierdoor blijft je website niet alleen up-to-date, maar ook veilig en stabiel.

Daarnaast krijg je met een jaarlijkse betaling toegang tot de nieuwste functies en verbeteringen. Onze ontwikkelaars werken continu aan het uitbreiden en optimaliseren van de plug-in, zodat je altijd beschikt over de meest geavanceerde tools.

Betrouwbare ondersteuning is een ander cruciaal voordeel van de jaarlijkse betaling. Je hebt toegang tot onze premium klantenservice, wat betekent dat je snel en efficiënt hulp kunt krijgen bij eventuele problemen, vragen of technische uitdagingen. Ons supportteam staat klaar om je te helpen, zodat je de plug-in optimaal kunt blijven gebruiken.

De prestaties en stabiliteit van de plug-in worden ook voortdurend verbeterd dankzij de bijdragen van onze gebruikers. Regelmatige betalingen ondersteunen de continue optimalisatie van de plug-in, wat resulteert in snellere laadtijden en minder kans op conflicten met andere plug-ins of thema’s. Dit zorgt voor een stabiele en betrouwbare ervaring voor zowel jou als je websitebezoekers.

Tot slot draag je met je jaarlijkse betaling bij aan de klantgerichte ontwikkeling van onze plug-ins. We waarderen de feedback van onze gebruikers en gebruiken deze om functies te prioriteren die het meest waardevol zijn. Hierdoor sluit de plug-in steeds beter aan bij jouw behoeften en die van andere gebruikers.

Er is geen vaste limiet aan het aantal links dat je kunt beheren met de OZK Link Manager Plug-in. Je kunt zoveel links toevoegen en beheren als je website nodig heeft.

Als je ondersteuning nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via de helpdesk op onze website. We bieden ook gedetailleerde documentatie en handleidingen om je te helpen de plug-in optimaal te gebruiken.

Ja, de plug-in is ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn voor zowel beginners als gevorderde gebruikers. Beginners kunnen eenvoudig links aanmaken en beheren, terwijl gevorderde gebruikers toegang hebben tot geavanceerde functies zoals UTM-tracking en gedetailleerde statistieken.

Begin direct met OZK | Link Manager