Plug-ins Installeren

Plug-in(s) downloaden

Om de downloads voor jouw plug-in(s) te verkrijgen dien je eerst in te loggen op het OZK Dashboard. Voor meer informatie daar over verwijs ik je graag naar de supportpagina Dashboard.

Plug-in handmatig uploaden

Op je Plugins overzichtspagina vind je een knop “Nieuwe plugin toevoegen”

Je wordt nu naar een nieuwe pagina gebracht waar je een overzicht van verschillende plug-ins zichtbaar krijgt. Kies hier echter voor de knop “Plugin uploaden”

Door op de knop “Bestand kiezen” te klikken kan je jouw .zip bestand van de betreffende OZK Plug-in uploaden.

Als het bestand succesvol geaccepteerd is krijg je vanuit WordPress daarna de vraag of je de plug-in wil activeren.

Framework plug-in

De Framework plug-in is een verplichte plug-in voor alle WordPress websites die één of meerdere OZK Plug-ins gebruikt. Het zorgt voor het toevoegen van functionaliteiten die voor elke plug-in hetzelfde zijn, zodat er geen dubbele code gebruikt wordt.

Het gebruik van de Framework plug-in is gratis. Er is geen licentie voor nodig

Licentie activeren

Sommige OZK Plug-ins vereisen een licentie. De licentiecodes vind je wederom terug in je Dashboard. Wanneer je je code hebt gekopieerd kan je deze op je website plakken onder het OZK Instellingen scherm. Je vind dit scherm in het dashboard van je website, aan de linkerkant in de balk onder OZK.

Open het tab “Licenties” aan de linker kant en je ziet een overzicht met verschillende plug-ins waar je een licentie voor kan opgeven. Plak jouw licentie in het veld dat hoort bij de plug-in die je wil registreren.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Dan kunnen we je uiteraard nog steeds verder helpen.

Alle downloads die horen bij de aankopen die je hebt gedaan, vind je terug in je OZK Dashboard.

Controleer of het ZIP-bestand correct is gedownload en niet beschadigd is. Controleer ook of de plug-in compatibel is met je WordPress-versie. Als de installatie blijft mislukken, neem dan contact op met OZK.

 

Hoewel we achter de opbouw van onze code staan, kan het altijd voorkomen dat het niet goed samen werkt met andere plug-ins. Om deze reden is het raadzaam om altijd van te voren een back-up te maken om mogelijke problemen eenvoudig op te lossen.

Online Zakelijk Kompas Support

Als je problemen ondervindt of vragen hebt, staat ons supportteam voor je klaar. Je kunt ons eenvoudig bereiken via de knop hier onder. We helpen je graag verder!

Op zoek naar 1 op 1 begeleiding? Dit is ook zeker mogelijk. Ik denk graag mee in oplossingen voor jouw situatie.

Bekijk alle andere support onderwerpen

Was je hier niet naar op zoek? Of wil je meer informatie lezen over de verschillende Online Zakelijk Kompas producten?